müesli food2run

De müesli van food2run voor IEDEREEN DIE LOOPT

12 natuurlijke ingrediënten
bio
plantaardig
vezelrijk
zonder toegevoegde suikers
plasticvrije verpakking
food2run_muesli_runnersdream_nutritionsportive_(c)GeoffreyMeuli-3.jpg

 De müesli van food2run

GESELECTEERDE granen, zaden en noten voor sporters


 

ZORG VOOR jouw SPORTieve Droom

Sportieve dromen zijn persoonlijk: beginnen met lopen, een PR op 10 km, een marathon of een trail uitlopen. De müesli food2run is gemaakt om loopdromen te voeden. De 12 biologische ingrediënten zijn speciaal geselecteerd omdat ze bijdragen aan de goede werking van het lichaam van de loper.

 

 

een dagelijkse dosis gezonde sportvoeding

Een natuurlijk en gevarieerd dieet is de ideale aanvulling aan je trainingsplan. We hebben deze müesli ontwikkeld om hardlopers te helpen dagelijks een sportief dieet te volgen, zelfs als de agenda al vol is. Een dagelijkse portie müesli food2run laat toe om sportvoeding moeiteloos te integreren in je dagelijkse eetgewoonten.

 

 

Ontwikkeld door lopers voor lopers

Om deze müesli te maken, heb ik mezelf omringd met gepassioneerde lopers zoals jij. Het resultaat is een knapperig recept dat volledig plantaardig is, rijk aan vezels en zonder toegevoegde suikers, zorgvuldig verpakt in een recycleerbare en composteerbare verpakking.

 
(c) Geoffrey Meuli

(c) Geoffrey Meuli

EEN MÜESLI bomvol nutriënten


 

VARIATIE VOOR MEER VOEDINGSSTOFFEN

Elk voedingsmiddel levert verschillende voedingsstoffen aan: vitaminen, antioxidanten, mineralen, vetzuren en essentiële aminozuren. Om de 12 ingrediënten voor deze müesli te kiezen, zocht ik naar zaden en granen die bijzonder rijk zijn aan dergelijke voedingsstoffen en tegelijkertijd weinig calorieën bevatten. Superfoods dus.

 

 

Natuurlijk en zonder toegevoegde suikers

Deze müesli bevat geen toegevoegde suikers of honing. Om dit recept toch een zoete toets te geven, heb ik gekozen voor rozijnen, die rijk zijn aan vezels en vitaminen. Cacao-nibs vervangen de chocolade. Ze maken de müesli ook extra knapperig.

 

 

Vezelrijk voor EEn gezonde darmflora

De müesli food2run draagt het label "vezelrijk". Vezels creëren een gezonde darmflora. Dit is belangrijk voor lopers. Over zeer lange afstanden is het van cruciaal belang om de energie optimaal te kunnen absorberen. Het creëren van een sterke darmflora voorkomt dat de maag en darmen tijdens de inspanning protesteren.

 
food2run_muesli_runnersdream_birchermuesli_fruits_recette_coureur.jpg

RECEPTEN

 

ENERGIE voor JE GAAT hardlopen

Voor je gaat lopen, tank je nog wat energie. Geïntegreerd in een fruitsmoothie of porridge, geeft de müesli food2run je de punch die je nodig hebt om te trainen zonder energietekort.

Energie tijdens het sporten

Voor langdurige inspanningen heeft de loper sportsnacks nodig die snel energie leveren. Gebruik de müesli food2run om zelf sportrepen of energyballs te maken en neem deze mee naar je training of tijdens een lange duurloop of trail.

herstelsnacks na de inspanning

Een combinatie van koolhydraten en eiwitten laat je na een wedstrijd of zware training toe om je energiereserves op te laden en de eiwitsynthese te activeren. Eet deze müesli bijvoorbeeld met (soja)yoghurt en fruit als herstelsnack. Of maak een Birchermüesli klaar die je na het lopen alles geeft wat je nodig hebt. Je kan er ook heel eenvoudig een knapperige granola van maken voor de verandering.

 

Een Belgische, biologische müesli voor sporters

een samenwerking Tussen een auteur en een COÖPERATIEVE

 

Agribio - een belgische cooperatieve die instaat voor duurzaamheid

Agribio is een coöperatieve gevestigd in Buzin bij Namen. Agribio volgt het graan vanaf de teelt tot de ambachtelijke verwerking tot meel, brood, deeg en graanproducten (müeslis, koekjes, enz.). Een korte toeleveringsketen en de bewaking van de kwaliteit van het graan zijn hun sterktes. Door de samenwerking met food2run krijg je een müesli die niet enkel biologisch, kwalitatief en lokaal is, maar ook nutritioneel alles levert wat een gezonde loper nodig heeft.

 

een plasticvrije verpakking

Op de verpakking zie je een loper tijdens de ultra-trail van de Mont Blanc. Een beeld gekozen om je te laten dromen van je sportief doel. Het karton van de verpakking is recycleerbaar. Het gebruikte bioplastic is composteerbaar en mag dus in de groene zak worden gegooid.

 

verpakkingsvrij? DAT kan

Informeer jou bio-winkel over je wens en laat het ook ons weten! Zodra we 10 geïnteresseerde winkels hebben die de müesli food2run los willen verkopen, kan Agribio deze aan hen leveren.

 
(c) Geoffrey Meuli

(c) Geoffrey Meuli

VERKOOPSPUNTEN

 

Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt!

vlaanderen

TraKKS Gent, Poortakkerstraat 15, 9051 Gent

AARDEVOL, Kruisvindingsstraat 69, Tongeren

Brussel

TraKKs Brussels (Ukkel) : Chaussée de Waterloo 1165b, 1180 Ukkel

TraKKs Brussels (Schuman) : Chaussée d’Etterbeek 59, 1040 Brussels

Waals Brabant

Biostory Genval, Rue de Rixensart 20b, 1332 Genval

Biostory Ottignies, Avenue des Combattants 1340 Ottignies

Biostory Waterloo, Rue du Gaz 1, 1410 Waterloo

Biostory Jodoigne, Ave des Commandants Borlée 2bis, 1370 Jodoigne

Luik

Xrun Battice, Place du Marché 30, 4651 Battice

Le comptoir du Loup, Route de Jalhay 47, 4845 Solwaster

Namen

TraKKS Namen, Avenue du Prince de Liège 176, 5100 Namen

Panier Nature, Rue des Forges 18, 5370 Havelange

JardiHobby, Avenue du roi Albert 8, 5590 Ciney

Luxemburg

Le comptoir de la cigogne, Rue d'Udange 23, 6700 Toernich


Wil je de müesli OF food2run boeken verkopen in je winkel? Contacteer ons dan snel!

#food2run

Deel je ervaring met de müesli food2run!