herstelmaaltijden en AlledaAGse Sportieve Maaltijden

Gebalanceerd, gevarieerd en natuurlijk. Dit is het voedingsadvies voor lopers voor energie, gezondheid en om te evolueren naar een optimaal gewicht. Hoe doe je dat? Deze gerechten zijn speciaal ontworpen voor lopers als dagelijkse maaltijden en om te herstellen na zware trainingen en wedstrijden.

 
 

 energierijke maaltijdEN Voor LOpers 3-4 voor de inspanning

Om fit te zijn tijdens een zware training, wedstrijd of trail ga je 3-4 uur ervoor een energierijke maaltijd eten. Deze moet koolhydraatrijk en licht verteerbaar zijn. De energierijke recepten van food2run speciaal hiervoor gemaakt. Gebruik ze ook an de vooravond van een (half)-marathon, trail, triathlon of andere zware inspanning.

 
 

energiesnacks Voor Lopers: voor en tijdens de inspanning

Zelfgemaakte energierepen tijdens een trail, snelle smoothies voor na de training. Deze energiesnacks kan je tot 1 uur voor de training gebuiken om nog wat energie te tanken of tijdens de training of wedstrijd gebruiken om niet stil te vallen. Ze zijn doorgaans gezonder en goedkoper dan industriële sportrepen of poeders.

 
 

 


HERSTELSNACKS: Direct na de inspanning heb je deze nodig

Profiteer direct na een zware inspanning om je vocht- en koolhydraatreserves aan te vullen en eiwitten op te nemen. Zo boek je sneller vooruitgang als loper en vermijd je vermoeidheid in de dagen die volgen op de trail, halfmarathon, marathon of zware training.

 
 

 verwenhapjes voor lopers

Gezonde tussendoortjes en extraatjes om je vooruitgang te vieren!

 
 

voedingadvies van food2run

 Wat eet je best de week voor een marathon? Hoe zorg je voor voldoende ijzer? Hoe bereik je wedstrijdgewicht? Hoeveel moet je tijdenss een trail drinken? Mijn boeken geven volledige vragen over deze vragen. In deze blog, bespreek ik een aantal specifieke voedingsthema's.